Po počiatočných strastiach sme sa predsalen vybrali na výlet do UK. Mínus jeden obhryzený pes, jeden cestujúci so zápalom zubov, ale inak dobrá náladička a chuť na dobrodružstvo. Hneď prvý deň blbo nastavená navigačka, takže hor sa za poznávaním zákutí okolitých štátov :)

Deň druhý - presun do Lille cez Strassburg a oblasť Champane. Dúfala som, že uvidím nekonečné vinice, ale asi nás predbehol Baxa a všetky schoval :(

Deň tretí - prechod do UK, štafetu smoly sme odovzdali Novákovcom, ktorí si museli nútene vyskúšať francúzskych veterinárov a my sme task neplánovane vstúpili na územie UK sami a tak to aj dopadlo :) Okrem zápchy na dialnici okolo Londýna sme si nerozumeli s našou novou navigáciou a vybrali sme sa do úzkych ulíc Londýna. Ale koniec dobrý - všetko dobré. Sme na hotely, dali sme si cieľového panáka a ideme spať. Zajtra nás čaká prvá výstava :) a moc sa tešíme.

Deň štvrtý - obrovský úspech pre našu výpravu! Etar druhý v triede Graduate blenheim dog! Ani sa nám nesnívalo a o to viac potešilo. Monaco nám veľmi chýbal, o to viac, že tricolórov tu bolo žalostne málo a ešte aj nič moc :( Nabudúce ho lepšie postrážime :)

Deň piaty - Medzinárodná výstava psov vo Douai (FR) - Etar - V1, CAC, res. CACIB, nie že by som mala prehnané ambície, ale ešte stále som v šoku, za akým psom sme skončili :( Opäť sa mi raz potvrdilo, že nelez na výstavy na domácich rozhodcov!!!